OM
2PI LOCAL NETWORK

Vi leverer ikke tillid og troværdighed – det skal man gøre sig fortjent til! Vi leverer rammerne og arbejder konstant på ikke kun at sammensætte de rigtige virksomheder, men også at få sammensat de rigtige mennesker, da kemien i den enkelte gruppe er altafgørende for at vi kan levere det, vi lover – nemlig et stærkt og dynamisk forum for det enkelte medlem.

VI ER ET
ERHVERVSNETVÆRK

2PI LOCAL NETWORK er et erhvervsnetværk, hvor etablerede virksomheder mødes for at netværke sig til hinandens kontakter. Hovedformål med 2PI er at åbne muligheden for nye kunder, samhandel og samarbejde deltagerne imellem. Deltagerne fungerer som hinandens sælgere. Hvilket medfører at jo mere effektiv gruppen er i forbindelse med at dele referencer og medbringe gæster, jo større bliver den enkeltes sælgerteam.

Som mindre virksomhed eller nystartet iværksætter opstår behovet for at snakke sammen med andre på samme niveau ofte. Samt af og til søge råd og vejledning ved nogle som har flere års erfaring i drift og ikke mindst fremdrift af selvstændig virksomhed. Men det kræver at, man har tillid til vedkommendes råd og vejledning og det er der vores netværk kommer i spil, da gruppen bliver et stærkt hold at være på og man har flere medspillere, som man godt tør at kaste bolden op til.

Hvis man betragter netværket som et stort rum af viden, er det vigtigt at rummet fyldes med viden fra alle og forbliver fyldt. Dermed bliver rummet et skatkammer af værdifuld viden, men for at det kan fungere, er det vigtigt. at der er balance i vidensdelingen, så alle deltagere er aktive og bidrager efter bedste formåen.

I TAKT MED AT KONKURRENCEN INTENSIVERES, STIGER BEHOVET FOR ET STORT NETVÆRK OG STÆRKE RELATIONER.

© Copyright - 2PI Local Network | CVR: DK-32040381