UDTALELSER FRA VORES MEDLEMMER OG SAMARBEJDSPARTNERE

 • Kasper Hundebøl Hamann – Hundebøl Hamann ApS

  ”Det jeg får ud af at være medlem af 2Pi Local Network er kort sagt et stærkt netværk.

  Det er naturligvis med til at gøre min virksomhed synlig, men det er vigtigste er den sparring man får hos de andre medlemmer. Det er fedt at kunne dele sine erfaringer med andre og blive klogere på hvad der rør sig hos dem.

  Pernille er en super mødeleder der samtidig formår at få koblet medlemmerne sammen, så de står endnu stærkere – eller får hjulpet hinanden til mere forretning.

  Personligt har jeg også lært rigtig meget af Pernille om netværk, kropssprog og hvordan man skal agere i forskellige netværkssituationer.

  Jeg kan kun anbefale at tage med som gæst et par gange og opleve den gode stemning.”

 • Jeppe Søgaard – Bering & Søgaard

  “2PI Local Network har bidraget til vores bundlinje igennem nye kunder og samarbejdspartnere.

  Med sin uformelle og professionelle tilgang har de skabt rammerne for at få hjælp og sparring på sine udfordringer igennem nogle fantastiske mennesker, der er oprigtigt interesseret i at hjælpe dig.”

 • Bent Busk – AgioRegnskab

  ”Medlemskabet af 2PI Local Network har haft stor indflydelse på min virksomheds udvikling og vækst. Dels i form af nye kunder, men også via den inspiration og erfaringsudveksling som jeg oplever på vores møder.

  Det hele styres meget professionelt af Pernille Plambeck som er en dygtig facilitator og som forstår at sætte medlemmernes kompetencer i spil.”

 • Anne Revsbæk - Anne Revsgæk - Optimerer arbejdsglæden

  “Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Pernille i forbindelse med nogle oplæg jeg har holdt for to af 2PI Local Network grupper i Esbjerg.

  Jeg vil gerne give Pernille min varmeste anbefaling. Pernille er ikke kun en fantastisk mødeleder – hun har også en helt særlig tilgang til de mennesker der er omkring hende. I hendes netværk får alle den varmeste velkomst og hun forstår at sætte mennesker sammen på en meningsfuld måde. Du får ikke kun netværk – du får meningsfulde relationer.

  Som person er Pernille positiv, venlig, imødekommende og så er hun en af de helt særlige mennesker, der får ting til at ske.

  Den varmeste anbefaling herfra”

 • Carsten Meldgaard - Quantity Digital

  Jeg stødte første gang på Pernille mens jeg var i gang med min bacheloropgave, hvor hun til trods for kun at have snakket med mig kort, tog mig under sine vinger og præsenterede mig for hendes netværksgrupper, som var en stor hjælp for mit projekt.

  Jeg fortsatte hos Pernille i hendes netværksgruppe i 2PI Local Network Esbjerg efter endt uddannelse, hvor Pernille igennem sin stærke faglighed har formået at tage en meget teknisk nørd og til at være et netværksmedlem med en teknisk baggrund.

  Som netværksfacilitator formår Pernille altid at skabe rammer som giver en lyst til at vidensdele og spare med hinanden i gruppen, krydret med relevante og spænde emner, indlæg og foredrag. Så leder man efter et spændende netværk, med en fagligt stærk mødeleder så skal man helt sikkert tage fat på Pernille og 2PI Local Network – der er helt sikkert noget hun kan lære en.”

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

© Copyright - 2PI Local Network | CVR: DK-32040381