MEDLEMS-
TILBUD

Bering & Søgaard v. Kasper Bering og Jeppe Søgaard

20% på udvalgte forløb (Personlig udvikling målstyring).

Se meget mere om forløbet “Dit gennembrud til succes” lige her

Se meget mere om forløbet “3% serien” lige her

Se meget mere om forløbet “Tænk dig til resultater” lige her

Du er altid velkommen til at kontakte Kasper Bering og Jeppe Søgaard, hvis du har spørgsmål. Du finder deres kontakt informationer her

Tænk dig til resultater:

75.000 kr. inkl. Moms – din medlemspris: 60.000 kr. incl. moms

Tænk dig til resultater er et eksklusivt 6 måneders coachingforløb, hvor Kasper og Jeppe giver dig redskaberne til at styrke din tro og selvtillid og forbedre dine vaner, så du kan skabe præcis det liv, som du ønsker! Alt dette vil ske i samråd med Bob Proctor og Sandy Gallagher, der har skabt et forløb til dig, som er baseret på mere end 50 års research og erfaring inden for succes, loven om tiltrækning og det menneskelige potentiale.

Dit gennembrud til succes:

6.250 kr. inkl. Moms – din medlemspris: 5.000 kr. inkl. moms

Dit gennembrud til succes er 30 dages smagsprøve på Tænk dig til resultater, så er du i tvivl om du kan klare 6 måneders massiv vækst og udvikling sammen med Bering & Søgaard, så giver dette forløb dig en smagsprøve på, hvad du kan forvente.

Klub 3% Serien:

7.497 kr. inkl. Moms – din medlemspris: 5.998 kr. inkl. moms

Klub 3% Serien er et 6 ugers online coachingforløb, hvor du bliver en del af vores Facebook-community og gennemgår 6 transformerende moduler, som præcist viser dig, hvordan du ændrer dit mindset, således du kan begynde at leve det liv, du er designet til at leve.

© Copyright - 2PI Local Network | CVR: DK-32040381